Je bent hier:

Maya Banks: Minnares van een Griek | Bruid voor een Griek | Affaire met een Griek (Intiem Speciale uitgave)

De complete serie De Anetakis tycoons in 1 bundel
Maya Banks – Minnares van een Griek

Chrysander Anetakis is verbijsterd wanneer hij zijn ex-minnares Marley op televisie ziet. Niet alleen is ze haar geheugen kwijt, ze is ook zwanger! Van hem, dat moet wel. Omdat hij vindt dat hij recht heeft op het kind, maakt hij haar wijs dat ze verloofd zijn en neemt hij haar mee naar zijn Griekse eiland. Hij is van plan haar na de geboorte van het kind de deur te wijzen, maar dat blijkt minder eenvoudig dan hij had gedacht…

Maya Banks – Bruid voor een Griek

Theron Anetakis heeft zijn zaakjes prima op orde. Zijn laatste bedrijfsovername is net afgerond, en hij staat op het punt een hoogst lucratief zakelijk huwelijk aan te gaan. Alleen dan dient zich een probleem aan: Isabella Caplan, die hij al van kleins af aan kent, is niet van plan zomaar akkoord te gaan met zijn huwelijksplannen. Sterker nog, deze veel te uitdagende vrouw is er duidelijk op uit hem op één knie te krijgen!

Maya Banks – Affaire met een Griek

Vrijen met je baas is heel onverstandig, maar Jewel had geen idee dat Piers Anetakis degene was met wie ze de nacht doorbracht. Tot ze wordt ontslagen… Eenmaal thuis komt ze er al snel achter dat ze zwanger is. Ze slikt haar trots in en belt Piers. Tot haar schrik eist de arrogante Griek dat ze onmiddellijk met hem trouwt!

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

478

Aantal verhalen

3

Oorspronkelijke titel (s)

The Tycoon's Pregnant Mistress – The Tycoon's Rebel Bride – The Tycoon's Secret Affair

Oorspronkelijke serie naam

The Anetakis Tycoons

Extra informatie

3 verhalen bundel, Complete serie in 1 bundel

ISBN:

9789034771711