Bij het Channel Seven News prijzen ze zich gelukkig met Tess Abbott, een van de beste onderzoek reporters in Washington DC.

Ze heeft een perfecte neus voor het nieuws, rust niet voor ze de waarheid boven tafel heeft en is de koelbloedigheid zelve voor de camera. Zelfs wanneer haar vader – die in haar geboorteplaats Grady in de gevangenis zit – zelfmoord pleegt en haar schokkende verleden haar lijkt in te halen.

Dan brengt een anoniem telefoontje haar toch van haar stuk: haar vaders zelfmoord zou in scène zijn gezet. Gedwongen door zowel haar reportersinstinct als haar eigen nieuwsgierigheid, reist ze af naar de plek des onheils. Daar ontmoet ze Spencer Reed, die de verkiezingen voor het gouverneurschap in Mississippi verslaat. Hij is een groot politiek schandaal op het spoor, maar kan nog niets bewijzen. Ook hij ontvangt een anoniem telefoontje, en het ziet ernaar uit dat er een verband is tussen zijn onderzoek en Tess’ verleden.

Wanneer Grady vervolgens wordt opgeschrikt door een aantal dubieuze ongelukken, worden de beide reporters meegezogen in een levensgevaarlijke race tegen de klok…

1.50

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

382

Aantal verhalen

1

Boeknummer

118

Oorspronkelijke titel (s)

Deadline

ISBN:

9034751597

Boek Metsy Hingle IBS Thriller 118 Categorie Tags , , , ,