Je bent hier:

Mia Zachary – Op het randje | Cara Summers – Hete fantasieën (nr. 420)

Mia Zachary – Op het randje

Op het eerste gezicht is Megan een keurige, wat saaie jonge vrouw. Maar als ze naakt voor haar anonieme minnaar staat, geeft ze zich zonder enige remming aan hem over. De ene keer is hij ruw en meedogenloos, en likt ze gewillig de wijn van zijn lippen, de andere keer is het zijn beurt is om haar slaaf te zijn. Maar altijd legt hij zijn vingers feilloos op precies de goede plekjes. Hoe is het mogelijk dat deze onbekende man haar lichaam tot in de kleinste hoekjes kent?

Cara Summers – Hete fantasieën

Twee mannen, vier handen, twee monden… Hoe ze ook haar best doet, Zoe krijgt het beeld niet meer uit haar hoofd. Dan krijgt ze de kans om dat beeld werkelijkheid te laten worden. Ingeklemd tussen twee uiterst spannende exemplaren van het mannelijk geslacht, haar lichaam geliefkoosd op twee verschillende manieren, beleeft ze haar ultieme seksuele fantasie. Helaas is ze daarna niet van haar obsessie af, zoals ze hoopte, want deze ervaring smaakt naar meer. Veel meer. Maar ze kan deze heerlijke mannen toch niet allebei hebben? Of toch?

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

478

Aantal verhalen

2

Boeknummer

420

ISBN:

9789034744357

SKU: Mia Zachary - Op het randje | Cara Summers - Hete fantasieën (nr. 420) Passie & Overgave Categorieën , , , Tags , , , , , , ,