Je bent hier:

Nora Roberts – De complete Calhoun Saga Deel 2 (Harlequin Eenmalige uitgave)

Deel 4 en 5 van de serie Calhoun Saga in 1 bundel

De Towers, het grote oude familiehuis met de prachtige tuin waarin je zo heerlijk kunt verdwalen, is al generaties lang het hart van de familie Calhoun.

Voor Suzanna Calhoun en haar zussen is het van groot belang dat ze de kostbare smaragden vinden die jaren geleden door hun overgrootmoeder zijn verborgen in het huis waarin zij wonen. Het is zelfs van levensbelang, want alleen dan zal er een einde komen aan de bedreigingen van een vuurgevaarlijke juwelendief die erop uit is ze in handen te krijgen en die zich daarbij door niets of niemand laat tegenhouden. Omdat het hem zelfs al eens is gelukt het huis binnen te dringen, werpt Suzanna zich met hernieuwde energie op de speurtocht.

Ze neemt contact op met Holt Bradford, de kleinzoon van haar overgrootmoeders minnaar, in de hoop dat hij kan helpen. Aanvankelijk wil hij niets met het gedoe te maken hebben, maar zodra hij beseft dat hij geen keuze heeft – niet vanwege de juwelen, maar vanwege iets wat veel kostbaarder voor hem is – snelt hij haar te hulp…

Na lang twijfelen, neemt Megan O’Riley een besluit: ze zal bij de familie Calhoun gaan werken en wonen, op hun prachtige landgoed de Towers aan de zee. Vooral de gedachte dat de zusjes Calhoun – die haar in de loop der jaren steeds dierbaarder zijn geworden – haar daar als een van hen zullen beschouwen, trekt haar aan.

Kort naar haar aankomst op de Towers ontmoet ze huisvriend Nathaniel Furie, die haar op zijn manier laat merken dat hij het leuk vindt dat zij er is. Megan geeft hem echter duidelijk te kennen niet gediend te zijn van zijn avances. Ze heeft zich, na die ene misstap van tien jaar geleden, ernstig voorgenomen zich nooit meer zo door haar gevoelens te laten meeslepen. Ten slotte weet zij als geen ander wat daar voor ellende van kan komen.

Suzanna – deel 4
Megan – deel 5

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

430

Aantal verhalen

2

Boeknummer

2

Nederlandse uitgave

2008

Oorspronkelijke serie naam

The Calhoun Women

Oorspronkelijke titel (s)

Suzanna's Surrender – Megan’s Mate

Oorspronkelijke uitgave

1991, 1996

Extra informatie

Deel 4 en 5 van 5delige serie in 1 bundel, Gedoneerd door Marlies

SKU: Nora Roberts - De complete Calhoun Saga Deel 2 Categorieën , Tags , , , , , , , ,