Je bent hier:

Nora Roberts – De complete O’Hurleys Deel 1 (Harlequin Eenmalige uitgave)

Deel 1 en 2 van de serie De O’Hurleys in 1 bundel

De O’Hurleys. Een temperamentvolle theaterfamilie en absoluut een van de kleurrijkste creaties van Nora Roberts. Vader Frank en moeder Molly, allebei zo Iers als maar kan en onafscheidelijk. Hun drieling Chantel, Abby en Maddy, geboren tijdens een toernee, en Trace ( hun oudste en enige zoon, die het nest vroegtijdig verliet om zijn eigen wereld te ontdekken.

Van de meisjes heeft alleen Abby met de traditie gebroken. Uit liefde voor een beroemd autocoureur, die haar uiteindelijk met een gekneusd hart en twee kleine zoontjes achterliet, in een oud huis op het platteland. Totaal niet wat Dylan Crosby verwacht wanneer hij op bezoek komt om het verhaal van de verongelukte coureur uit de mond van de rijke weduwe op te tekenen…

Voor Maddy gaat er niets boven zingen en dansen, en dan vooral het laatste. Zeker nu ze de rol van haar dromen heeft in een veelbelovende Broadway-musical. Ze is er dan ook helemaal niet gelukkig mee dat haar gedachten steeds meer beheerst worden door Reed Valentine, een man die in alles haar tegenpool is!

Abby – deel 1
Maddy – deel 2

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

462

Aantal verhalen

2

Boeknummer

1

Nederlandse uitgave

2013

Oorspronkelijke serie naam

The O'Hurleys

Oorspronkelijke titel (s)

The last honest woman – Dance to the piper

Oorspronkelijke uitgave

1988

Extra informatie

Deel 1 en 2, Gedoneerd door Marlies

SKU: Nora Roberts - De complete O'Hurleys Deel 1 Categorieën , Tags , , , , , , ,