Je bent hier:

Nora Roberts – De complete O’Hurleys Deel 2 (Harlequin Eenmalige uitgave)

Deel 3 en 4 van de serie De O’Hurleys in 1 bundel

De O’Hurleys. Een temperamentvolle theaterfamilie en absoluut een van de kleurrijkste creaties van Nora Roberts. Vader Frank en moeder Molly, allebei zo Iers als maar kan en onafscheidelijk. Hun drieling Chantel, Abby en Maddy, geboren tijdens een tournee, en Trace ( hun oudste en enige zoon, die het nest vroegtijdig verliet om zijn eigen wereld te ontdekken.

Voor zusje Chantel zijn alle dromen uitgekomen. Ze is mooi, rijk, beroemd en gewild als filmster, en waar ze komt wordt de rode loper uitgerold en staan de fotografen klaar. Dat ze ook bang is, en alleen, houdt ze zorgvuldig verborgen tot ze beseft dat ze hulp nodig heeft om van de stalker af te komen die haar kwelt. Maar of lijfwacht Quinn Doran zo goed voor haar gemoedsrust is?

Haar broer Trace weet niet eens wat gemoedsrust is. Twaalf jaar heeft hij de wereld rond gezworven, waarvan elf in dienst van de internationale veiligheidsdienst ISS. Illusies koestert hij allang niet meer, dus wat de roodharige Gillian in hem wakker roept, moet iets anders zijn. Alleen zit hij daar al helemaal niet op te wachten!

Chantel – deel 3
Trace – deel 4

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

462

Aantal verhalen

2

Boeknummer

2

Nederlandse uitgave

2013

Oorspronkelijke serie naam

The O'Hurleys

Oorspronkelijke titel (s)

Skin deep – Without a Trace

Oorspronkelijke uitgave

1988, 1990

Extra informatie

Deel 3 en deel 4, Gedoneerd door Marlies

SKU: Nora Roberts - De complete O'Hurleys Deel 2 Categorieën , Tags , , , , , , ,