Je bent hier:

Nora Roberts – Droomwereld

Hollywood: schijnwerpers en cocktailparty’s, limousines met chauffeur en gouden kranen – de stad waar zelfs de wildste dromen werkelijkheid kunnen worden…

Eve Benedict, de beroemde filmster, was jarenlang de grande dame van het witte doek. Nadat er al tijden is gespeculeerd over Eves gepassioneerde affaires en haar stormachtige huwelijken, is ze eindelijk bereid haar levensverhaal te vertellen.

Julia Summers is een gerenommeerd journaliste. Dat Eve juist háár heeft uitgezocht om die langverwachte biografie te schrijven, brengt haar in opperste verwarring. Julia twijfelt. Kan ze het haar zoontje Brandon wel aandoen om naar Californië te verhuizen? En wil ze die opdracht eigenlijk wel?

Paul Winthrop is Eves stiefzoon en een gevierd schrijver. Hollywood ligt aan zijn voeten, maar niemand weet welke geheimen hij met zich mee torst. Julia’s komst zint hem niet en hij lijkt koste wat kost Eve en Julia te willen dwarsbomen.

Oorspronkelijke prijs was: €1.95.Huidige prijs is: €1.00.

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

526

Aantal verhalen

1

Extra informatie

Paperback, Het boek is niet meer zo mooi, wel heel en netjes maar met liefde gelezen door meerdere mensen door de jaren heen gelezen..

SKU: Nora Roberts - Droomwereld paperback Categorieën , , , , Tags , , ,