Je bent hier:

Patricia Waddell – Hij zei nu (nr. 539)

Deel 3

Toen William Fitch Minstead, de zesde graaf van Ackerman, toestemde in een privé gesprek met een lieftallige onbekende, werd hij beloond met het overweldigende nieuws dat hij vader van een klein meisje was.

Na de dood van haar vriendin Elizabeth Bradstreet was juffrouw Hilary Compton de voogdes van Lizzie geworden. Het was duidelijk dat juffrouw Compton dacht dat Fitch een kind had genegeerd waarvan hij het bestaan niet eens had vermoed en dat zij van plan was dat onrecht uit de wereld te helpen. Onder de indruk van haar charme en scherpzinnigheid stelde de graaf een compromis voor: een verstandshuwelijk.
Hoewel Hilary slechts de dochter van een landjonker was, was ze volkomen onafhankelijk – niet het soort vrouw dat zich overgaf aan de grillen van een knappe graaf met de reputatie van rokkenjager, ook al beweerde Fitch dat zijn dienst tijdens de afgrijselijke oorlog in de Krim een andere man van hem had gemaakt. Haar beslissing zou zoveel gemakkelijker zijn, als hij inderdaad de verleidelijke schurk was geweest die ze verwachtte.

Misschien was de regeling die hij voorstelde wel de beste oplossing – als ze tenminste kon voorkomen dat ze verliefd op hem werd.

Slechts 1 resterend op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

1

Boeknummer

539

Extra informatie

Deel 3

SKU: Patricia Waddell - Hij zei nu (nr. 539) Can hr. Categorieën , Tags , , , , ,