Pink pockets zijn eigentijdse romans,

met hier en daar een beetje erotiek en humor.


 

Alle 9 resultaten

Christie Craig Boeien! Pink Pockets 29
€ 2.00
nr. 29
Verkocht

Boeien!

Na haar scheiding heeft Lacy Maguire de mannen afgezworen.

Maar dan treft ze opeens een erg aantrekkelijke, maar gewonde man aan in haar tuin. Dit blijkt Chase Kelly te zijn, een voortvluchtige rechercheur die ten onrechte verdacht wordt van duistere zaken. De wanhopige Chase eist tijdelijk onderdak, en maakt voor de zekerheid zijn gastvrouw maar meteen met handboeien vast aan haar bed. Ondanks deze ongebruikelijke openingszet weet Chase toch Lacy’s vertrouwen te winnen. En méér dan dat: hij brengt haar mannenveto danig aan het wankelen! Maar terwijl de zinderende spanning tussen hen beiden oploopt, moet Chase snel zijn onschuld zien te bewijzen.

Anders zal hij uiteindelijk zélf in de boeien worden geslagen…

Bekijken
Verder lezen
Helen Kay Dimon Aloha! Pink Pockets 41
€ 2.00
nr. 41
Verkocht

Aloha!

Deel 1 Men of Hawaii

Fotografe Annie Parks gaat naar Hawaï om wraak te nemen, maar het loopt anders.

Ze verdrinkt bijna in zee, om even later te worden vastgeklonken aan het bed van haar redder, hoofdcommissaris Kane Travers. Om haar gewelddadige plannen te kunnen verzwijgen besluit Annie geheugenverlies te veinzen. Maar dáár trapt Kane niet in. Ondanks Annies leugens voelt hij zich enorm tot haar aangetrokken en wil hij haar beschermen tegen de levensgevaarlijke crimineel die achter haar aan zit.

Maar de dreiging haar hart te verliezen aan Kane boezemt Annie zo mogelijk nog méér angst in dan die kille moordenaar.

Bekijken
Verder lezen
Dianne Castell Zwoel! Pink Pockets 49
€ 2.00
nr. 49
Verkocht

Zwoel!

Deel 1 The O’Fallons and a Baby

Ryan O’Fallon, ambitieus architect én vrouwenversierder, heeft een probleem.

Hij wil graag zijn vader te hulp schieten, maar dat zou betekenen dat zijn collega Effie Wilson met de eer van een prestigieus project zal gaan strijken. Dus ziet hij geen andere mogelijkheid dan… haar mee te vragen naar Tennessee. Hoewel erg gehecht aan het snelle leven in San Diego besluit Effie op dit aparte voorstel in te gaan.

Eenmaal ter plekke ontstaat er al snel een extra complicatie: de broeierige nachten brengen Effie en Ryan zó dicht bij elkaar dat ze zich nauwelijks nog op hun werk kunnen concentreren…

 

 

Bekijken
Verder lezen
Helen Kay Dimon Explosief! Pink Pockets 55
€ 2.00
nr. 55
Verkocht

Explosief!

Deel 2 Men of Hawaii

Hoewel de politie van Hawaï uitgaat van een ongeluk, is Cassie Montgomery ervan overtuigd dat haar halfbroer Dan vermoord is – ook omdat ze zelf bedreigd wordt.

Tot overmaat van ramp komt ze oog in oog te staan met een inbreker. Gelukkig blijkt deze Caleb Wilson een – heel aantrékkelijke – vriend van Dan te zijn, die vindt dat er een luchtje aan de zaak zit. De twee besluiten hun krachten te bundelen om de waarheid boven water te krijgen, waarbij ze het met de wet niet al te nauw nemen.

Zo vormen ze samen een wel heel explosief duo…

Bekijken
Verder lezen
Dianne Castell Onthullend! Pink Pockets 58
€ 2.00
nr. 58
Verkocht

Onthullend!

Deel 2 The O’Fallons and a Baby

Als soapster Keefe O’Fallon hoort dat de vriendin van zijn vader verdwenen is, reist hij meteen naar O’Fallons Landing om te helpen zoeken.

Komt mooi uit dat hij zo aan de aandacht van de roddelpers kan ontsnappen. Hij komt echter bedrogen uit. De mooie vrouw die zich voordoet als de babysitter van zijn halfzusje blijkt namelijk een journaliste te zijn, die hem graag wil interviewen. Keefe sluit een deal met deze Callie Cahill: als zij blijft babysitten, mag ze hem het hemd van het lijf vragen.

Dat laat Callie zich geen twee keer zeggen…

Bekijken
Verder lezen
Christie Craig Klik! Pink Pockets 63
€ 2.00
nr. 63
Verkocht

Klik!

Als fotografe Shala Winters valselijk wordt beschuldigd van het nemen van foto’s tijdens een Indianenceremonie, is ze des duivels.

Ze zet alles op alles om haar eigendom terug te krijgen van de onverbiddelijke én bloedmooie commissaris Sky Gomez. Tevergeefs, ook al omdat Shala’s camera kennelijk belastend materiaal voor een nietsontziende crimineel bevat. Sky beseft dan als geen ander dat hij Shala moet beschermen.

Zijn brede schouders en sterke armen komen daarbij goed van pas.

Bekijken
Verder lezen
Dianne Castell Vonken! Pink Pockets 66
€ 2.00
nr. 66
Verkocht

Vonken!

Deel 3 The O’Fallons and a Baby

Als de stoere Quaid O’Fallon terugkeert naar zijn geboortestadje, wordt hij meteen geconfronteerd met de enige vrouw die hij ooit heeft begeerd.

Toch is er een enorm contrast tussen de New Yorkse modeontwerpster Cynthia Landon en natuurmens Quaid. Al snel trekken ze samen op tegen gevaarlijke vijanden, maar het blijft de vraag of ze de wereld van verschil tussen hen tweeën kunnen overbruggen.

Willen ze de ander toelaten in hun leven en, niet te vergeten, in hun slaapkamer?

 

Bekijken
Verder lezen
Christie Ridgway Kussen! Pink Pockets 74
€ 2.00
nr. 74
Verkocht

Kussen!

Deel 1 serie Three Kisses

Alessandra Baci zit met de handen in het haar.

Samen met haar zussen heeft ze alles op alles gezet om de familiewijnmakerij Tanti Baci (Italiaans voor ’kusjes’) op tijd om te toveren tot de perfecte trouwlocatie. Maar luttele weken voor de eerste bruiloft is duidelijk dat de planning alleen gehaald kan worden als ze de hulp inroept van de handige, maar irritante broertjes Bennett, eigenaars van een naburige wijnmakerij. Met frisse tegenzin gaat de ’non van Napa’, zoals Alessandra vanwege haar niet-bestaande liefdesleven genoemd wordt, overstag. Ze staat Penn Bennett, de knappe presentator van een populaire verbouwingsshow, toe haar een handje te helpen.

Maar de Hollywood-ster blijkt vastbesloten het niet bij één handje te laten…

Bekijken
Verder lezen
Christie Ridgway Genieten! Pink Pockets 83
€ 2.00
nr. 83
Verkocht

Genieten!

Deel 2 serie Three Kisses

De stoere Stephania – zeg maar Stevie – wil eigenlijk niet zoveel te maken hebben met het familiebedrijf Tanti Baci.

Maar als haar zus geblesseerd raakt, móét ze wel bijspringen in de wijnmakerij annex trouwlocatie. En dat uitgerekend bij de bruiloft van haar ex! Bovendien blijkt de bruid – een heuse prinses – een erg aantrekkelijke broer te hebben, nét nu Stevie meer dan genoeg heeft van mannen. Deze Jack Parini lijkt eropuit te zijn niet alleen van de wijn te genieten, maar ook van Stevie. Als ze daardoor in een gênante situatie belanden, verklaart Jack doodleuk dat ze verloofd zijn. Hoewel er ondanks alles aan passie geen gebrek is, zijn ze vastbesloten om de nepverloving zo gauw mogelijk te verbreken.

Ze zijn per slot van rekening geen van beiden het type om te trouwen, toch?

Bekijken
Verder lezen