Prelude

Deze reeks bestaat uit 51 romans.

Ze zijn uitgegeven tussen 2008 en 2014.

Het zijn gevoelige romans, de hoofdpersonages krijgen heel wat te verduren op emotioneel vlak. Kinderen zijn vaak het hoofdthema van de verhalen. Ze hebben wel steeds een gelukkige afloop.

Prelude Duet

Deze reeks bestaat uit maar 9 boeken, elk deel bevat 2 aparte romans.

Ze zijn uitgegeven tussen 2011 en 2012.


Alle 2 resultaten

Helen Brenna Verborgen schatten Prelude 1
€ 2.00
nr. 01

Verborgen schatten

Annies ouders waren onverbeterlijke avonturiers, altijd op reis, altijd op zoek naar oude scheepswrakken en de schatten die daarin verborgen zouden liggen.

Hun spectaculairste vondst kostte hun uiteindelijk het leven, en sindsdien heeft Annie zich afgekeerd van de zee. Dat ze jaren later ten slotte toch naar Florida reist met de bedoeling naar dat bewuste wrak op zoek te gaan, is omdat ze de geesten wil verjagen die haar al zo lang kwellen. Wanneer ze zich met enige moeite een plek verovert op het schip van schatzoeker Jake Rawlings, vertelt ze hem daar echter niets van, noch zegt ze iets over het angstige geheim dat ze met zich meedraagt. Zo gaan ze op jacht naar de Concha, het Spaanse galjoen dat volgens de verhalen een enorme schat zou bevatten – ieder voor zich een eigen droom najagend.

En zonder te beseffen dat ze daarmee een gezamenlijke droom verwezenlijken…

Bekijken
In winkeltasje
Woorden vol betovering, Achter de schermen Prelude Duet 2 Helen Brenna Ellen Hartman
€ 3.00
nr. 02
Verkocht

Woorden vol betovering, Achter de schermen

Deel 2 Mirabelle Island

Helen Brenna – Woorden vol betovering

Een Mirabelle Island-verhaal

Jamis Quinn heeft zich in eenzaamheid teruggetrokken op Mirabelle Island, waar hij een ongestoord leven leidt, gevuld met het schrijven van zijn horrorverhalen en alledaagse beslommeringen. Tot de rust wordt verstoord door het kinderzomerkamp dat naast hem wordt geopend. De kinderen brengen pijnlijke herinneringen bij hem boven, maar de leidster – de té lieve, té mooie, en vooral té optimistische Natalie – verstoort zijn gemoedsrust nog het meest. Deze betoverende weldoenster verleidt hem alleen maar om hem te ‘helen’, daarvan is hij overtuigd, om daarna weer vrolijk naar haar volgende project te fladderen. Maar voor Natalie is het deze keer anders…

Ellen Hartman – Achter de schermen

Voor documentairemaakster Anna Walsh is de waarheid heilig. Eén film staat hoog op haar verlanglijstje: die over het ongeluk waarbij haar vriendin vijftien jaar geleden is omgekomen, in de toerbus van de rockband Five Star. Wat er die avond is gebeurd, is nog altijd in raadselen gehuld. Anna krijgt haar kans wanneer Five Star een promotiefilm wil maken, en ze beseft algauw dat ze de ware toedracht maar van één persoon te weten kan komen: voormalig leadzanger Mason Star, nu de leider van een leefgemeenschap. Dus gaat ze daar een kijkje nemen – en ontdekt ze dat haar idool van weleer heel iemand anders is dan de egocentrische megaster die ze had verwacht…

Bekijken
Verder lezen