Je bent hier:

Robyn Carr – De weg vooruit (Harlequin HQN Roman 51)

Deel 18 van de serie Virgin River

Wat Katie Malone betreft, is het tijd voor een frisse start. Na een akelige periode, waarin zij en haar twee zoontjes gevaar liepen door de rechtszaak van haar broer, is het niet langer nodig om teruggetrokken te leven in Vermont. Ze kunnen terug naar Californië! En dus pakken zij en haar jongens hun spullen en vertrekken ze richting Virgin River.

Uiteindelijk verloopt hun reis niet zonder problemen, want ze komt – midden in de bergen, en natuurlijk in de stromende regen – met een platte band stil te staan. Gelukkig arriveert er hulp in de vorm van een groepje bikers. Wanneer een van hen zijn helm afzet en ze in een paar prachtige helblauwe ogen kijkt, is ze even verward. Is dat niet Dylan Childress, een acteur die vooral bekendstaat als Hollywoods bad boy? Hij ziet er lekker uit, maar hij lijkt haar totaal ongeschikt voor de nieuwe start die ze in gedachten heeft.

Dylan is onder de indruk van Katie. Toch weet hij meteen dat hij nooit iets met haar zal beginnen. Ze heeft twee zoontjes, en een gezin is nu eenmaal niet aan hem besteed, dat zit niet in zijn DNA. Nee, hij zal Virgin River verlaten zoals hij gekomen is – als vrijgezel!

1.00

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

382

Aantal verhalen

1

Boeknummer

51

Nederlandse uitgave

2013

Oorspronkelijke serie naam

Virgin River

Oorspronkelijke titel (s)

Redwood Bend

Oorspronkelijke uitgave

2012

Extra informatie

Deel 18, In prijs verlaagd. Boek heeft wat leesspoortjes aan kaft, verder nog mooi en netjes

SKU: Robyn Carr - De weg vooruit (Harlequin HQN Roman 51) Categorieën , Tags , , , , , ,