Deel 11 van de serie Virgin River

Erin is toe aan een time-out, en daar hoort uiteraard een verblijf in een blokhut in de vrije natuur bij. Jammer dat ze niet zo van natuur houdt en dat ze zich al snel kapotverveelt. Ze verlangt naar wat avontuur, maar wanneer er een zwerver met een kapmes in de hand uit het bos opduikt, is dát wat veel van het goede.

Wandelen door de bossen in Virgin River is heerlijk, vindt dokter Aiden Riordan, vooral als je op een mooie vrouw bij een blokhut stuit. Helaas begint ze te gillen zodra ze hem ziet, stoot ze haar hoofd tegen de veranda en gaat ze van haar stokje. Gelukkig weet hij hoe je een hoofdwond moet verbinden.

Aanvankelijk is Erin woest op Aiden, maar na een tijdje moet ze toegeven dat hij er goed uitziet – in ieder geval nadat hij zich heeft geschoren – en beseft ze dat ze hem graag beter wil leren kennen. Voordat ze de kans krijgen om samen iets op te bouwen, wordt Aiden geconfronteerd met iemand uit zijn verleden. Iemand die alles op alles zet om hun prille liefde te vernietigen…

2.00

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

430

Aantal verhalen

1

Boeknummer

23

Nederlandse uitgave

2011

Oorspronkelijke serie naam

Virgin River

Oorspronkelijke titel (s)

Moonlight Road

Oorspronkelijke uitgave

2010

Extra informatie

Deel 11

Boek Harlequin HQN Roman 23 Robyn Carr - Een plek in de zon Categorie Tags , , , , , ,