Deel 17 van de serie Virgin River

Conner Danson heeft een goedlopende zaak, en hij vult zijn dagen dan ook met werken. Tot zijn leven een abrupte wending neemt. Als hij op een avond de vuilnis buitenzet, is hij getuige van een brute moord. En meer dan dat, hij herkent de moordenaar. Niet lang nadat hij daarover een verklaring heeft afgelegd, wordt zijn ijzerwinkel in brand gestoken en volgen er serieuze bedreigingen. Hij kan maar één ding doen: onderduiken. Waar kan dat beter dan in Virgin River?

Ook Leslie Petruso heeft zo haar redenen om naar Virgin River uit te wijken – als ze nog één keer haar ex met zijn nieuwe vrouw tegenkomt, gaat ze gillen! Gelukkig kan ze aan de slag bij het bouwbedrijf van Paul Haggerty, waar ook net een nieuwe timmerman is begonnen: Conner Danson. Hij is in alles de tegenpool van haar ex, en ze valt als een blok voor hem.

Samen genieten ze van de liefde en van Virgin River, maar hun prille geluk wordt overschaduwd wanneer Conner moet getuigen en zijn leven mogelijk in gevaar is…

0.50

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

398

Aantal verhalen

1

Boeknummer

49

Oorspronkelijke serie naam

Virgin River

Oorspronkelijke titel (s)

Hidden summit

Extra informatie

Deel 17, Het boekje is niet meer zo mooi, wel heel maar heeft verkleuringen op en aan pagina's. Daarom in prijs verlaagd.

Boek Robyn Carr - In de luwte (nr. 49) Categorieën , Tags , , , , , ,