Je bent hier:

Robyn Carr – Uit de schaduw (nr. 35)

Deel 14 van de serie Virgin River

Nadat Jillian persoonlijk en beroepsmatig is pootjegehaakt door een collega, is ze alles kwijt wat ze met hard werken heeft opgebouwd. Op advies van haar baas trekt ze zich terug uit het bedrijf, en ze huurt een oud victoriaans huis met een enorme tuin in Virgin River. Daar ontdekt ze dat ze de groene vingers van haar grootmoeder heeft geërfd. Iets voor een nieuwe carrière?

Colin Riordan gaat na een helikopterongeluk tijdelijk in een vakantiehuisje in Virgin River wonen om te herstellen van zijn verwondingen – zowel de fysieke als de mentale. Gesteund door zijn familie knapt hij langzaam op, maar het is vooral de schilderkunst waar hij troost uit put, en in de omgeving vindt hij inspiratie genoeg.

Wanneer Jillian Colin achter zijn schildersezel aantreft in haar tuin, voelen beiden direct een verwantschap. Of ze, na alles wat ze hebben meegemaakt, wel toe zijn aan een relatie, weten ze eigenlijk niet. Maar al spoedig merken ze dat je in Virgin River niet altijd iets te kiezen hebt als het om liefde gaat!

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal verhalen

1

Boeknummer

35

Nederlandse uitgave

2012

Oorspronkelijke serie naam

Virgin River

Oorspronkelijke titel (s)

Wild Man Creek

Oorspronkelijke uitgave

2011

Extra informatie

Deel 14

SKU: Harlequin HQN Roman 35 Robyn Carr - Uit de schaduw Categorie: Tags , , , , , ,