Je bent hier:

Rosemary Rogers – Het hart is ontembaar

De hartstochtelijk mooie Rowena Dangerfield reist van de glansrijke paleizen in exotisch India, via de praal van het hof in Londen, naar de troosteloze woestenij van Nieuw Mexico.

In dit gebied van mannelijk geweld en erotiek ontwaakt de vrouw in Rowena.

Na de dood van haar grootvader keert ze – een meisje nog – uit het ongebonden milieu van tropisch India terug naar het Victoriaanse Engeland. Haar moeder laat zich daar maar weinig aan haar gelegen liggen. Als Rowena dan ook hoort van de erfenis van haar sinds jaren verdwenen vader – een eindeloos uitgestrekte ranch in het rauwe landschap van Nieuw Mexico – aarzelt ze geen moment. Ze steekt de oceaan over en bezoekt haar vaders vroegere partner, Todd Shannon. Op de Dangerfield-Shannon Ranch, merkt ze, heerst een sfeer van gewapende vrede.

Wanneer Rowena uit dit barstende web van gewelddadige intrige op vakantie gaat, blijkt de dreiging van de in de streek rondtrekkende Apachen groter dan was voorzien. Zo valt ze in handen van Lucas Cord, de doodsvijand van Todd Shannon. Het onafwendbare gevolg daarvan is een openlijke confrontatie met de mysteries uit het verleden van haar vader.

Ramon Kordes, Mark Shannon en Lucas Cord: tussen deze geboren vijanden ontgroeit Rowena de tegenstrijdige ervaringen van gevoel en gebeuren, zoals die haar meisjeshart beheersten. In dit moorddadige decor groeit ze naar de zekerheid die haar uiteindelijke keuze bepalen zal. Maar het moment van die keuze is pas genaderd wanneer ze een man vindt met een wil, zo sterk als die van haar zelf.

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

446

Aantal verhalen

1

Extra informatie

Hardcover met papieren omslag

ISBN:

9022951804