Je bent hier:

Sandra Canfield – Echtgenoot voor even | Muriel Jensen – Drie is te veel | Elise Title – Bruiloft zonder bruidegom | Rebecca Winters – Vergeten geloften (nr. 40)

Sandra Canfield – Echtgenoot voor even

Wat doe je als je lievelings-oma diep in de put zit? Dan beweeg je toch hemel en aarde om haar op te vrolijken. Laura gaat zelfs zover dat ze een tijdelijke echtgenoot inhuurt omdat haar grootmoeder haar zo graag getrouwd wil zien. Prompt knapt oma op en kondigt ze aan een weekje hij het jonge paar te komen logeren!

Muriel Jensen – Drie is te veel

Vanaf het moment waarop Brenda Kye ontmoet, is het alsof ze wordt meegesleept door een wervelstorm. Hartstocht viert hoogtij in hun romance, en hun huwelijksreis wordt een idylle die geen einde lijkt te kennen, zelfs niet wanneer ze al lang en breed thuis zijn Het leven is een feest, tot ze ontdekt dat ze zwanger is. Een baby? Maar daar is ze nog niet aan toe!

Elise Title – Bruiloft zonder bruidegom

Als dit geen bliksemromance is! Nog geen uur nadat Zacli de mooie Kendell ziet, heeft hij haar ten huwelijk gevraagd en haar jawoord gekregen. En ook daarna verloopt alles even vlot tot de dag van de bruiloft aanbreekt!

Rebecca Winters – Vergeten geloften

Het is allemaal geregeld: Kit en Rafael zullen trouwen op Rafaels fraaie familielandgoed in Spanje. In plaats daarvan wordt het een haastige ceremonie in een ziekenhuis, vlak voordat Rafael een spoedoperatie moet ondergaan. Wanneer hij uit de narcose bijkomt, blijkt hij een deel van zijn geheugen kwijt te zijn!

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

320

Aantal verhalen

4

Boeknummer

40

Oorspronkelijke titel (s)

The hired husband – And baby makes three – The best woman – For better, for worse

ISBN:

9034735400

SKU: Sandra Canfield | Muriel Jensen | Elise Title | Rebecca Winters (Harlequin Bruid Special 40) Categorie: Tags , , , , , , , ,