Je bent hier:

Sandra Marton – Krokussen in de sneeuw | Stella Cameron – De beste kameraden | Bobby Hutchinson – Een heel bijzonder aanzoek (Harlequin Winter Special 68)

TAGS: [product_tags]
Sandra Marton – Krokussen in de sneeuw

Voor Liam Malone is het overduidelijk: Jessica Warren is niet de juiste vrouw voor Bill. Zijn arme vriend staat op het punt de grootste vergissing van zijn leven te maken; zijn bruid in spe kan alleen maar op zijn geld uit zijn. Anders zou haar allereerste oogcontact met hém – Bills beste vriend, nota bene – immers nooit zo’n onmiskenbare lading kunnen hebben gehad!

Stella Cameron – De beste kameraden

Al twee jaar lang zijn Fabiola Crowe en Ethan Warrick elkaars beste kameraden. Geen van beiden zijn ze van het trouwlustige type, wat hun vriendschap des te hechter maakt. Tot Fabiola opeens tot de onthutsende ontdekking komt dat ze verliefd is geworden op Ethan. Wat kan ze doen zonder alles op het spel te zetten?

Bobby Hutchinson – Een heel bijzonder aanzoek

Grace verzorgt bruiloften voor bruidsparen die iets speciaals willen. En natuurlijk heeft ze er ook wel eens van gedroomd hoe haar eigen bruiloft eruit zou moeten zien. Toch is dat het laatste wat ze in gedachten heeft wanneer ze in een supersexy outfit aanklopt bij Noah Burnside, de man die alles op losse schroeven dreigt te zetten wat ze heeft bereikt…

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

3

Boeknummer

68

Nederlandse uitgave

2002

Oorspronkelijke titel (s)

Malone's vow – We do! – Engaging events

Oorspronkelijke uitgave

2001