Je bent hier:

Sharon Kendrick – Bitter verlangen | Verloofd en verloren | Onbedwingbare begeerte (nr. 3)

Sharon Kendrick – Bitter verlangen

Aangezien Samantha al jaren droomt van een carrière als fotografe, grijpt ze de kans om de assistente van de beroemde fotograaf Declan Hunt te worden met beide handen aan. Helaas ontdekt ze al snel dat samenwerken met hem absoluut niet meevalt. Niet omdat hij zo arrogant en veeleisend is, maar omdat hij de aantrekkelijkste man is die ze ooit heeft ontmoet!

Sharon Kendrick – Verloofd en verloren

Om de media af te leiden van een familieschandaal, heeft Raffaele de Feretti dringend een verloofde nodig. Waarom dan niet Natasha, zijn huishoudster? Tenslotte gaat het alleen om een verloving op papier. Wanneer de Italiaanse tycoon na Nathasha’s make-over ontdekt wat voor verleidelijke schoonheid hij al die tijd in huis heeft gehad, wil hij daar echter geen genoegen meer mee nemen…

Sharon Kendrick – Onbedwingbare begeerte

Na één blik op voormalig popidool Roxanne weet Titus Alexander dat hij geen medelijden met haar hoeft te hebben. Ze is immers precies het type verleidster dat schaamteloos gebruikmaakt van rijke mannen! Koeltjes vertelt hij haar dat de chique flat die een van haar minnaars voor haar huurt, nu zijn eigendom is en dat zij op straat staat. Maar waar komt die obsessie dan vandaan om haar in zijn hertogelijke bed te krijgen?

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

476

Aantal verhalen

3

Boeknummer

03

ISBN:

9789034797292

SKU: Sharon Kendrick - Bitter verlangen (nr. 3) Bouquet special Categorie: Tags , , , , , , , , , , , ,