Je bent hier:

Shirlee Busbee – De vurige fluistering van haar hart

Leonie Saint-André is de beeldschone erfgename van de bezittingen van haar grootvader: een landgoed met een plantage aan de Mississippi in het zuiden van de Verenigde Staten.

Achter haar frêle figuur en exotische schoonheid gaan echter een temperamentvol karakter en een grote wilskracht schuil en zij is dan ook degene die de leiding heeft over het Chateau Saint-André.

Wanneer haar grootvader door zijn drank- en goklust diep in de schulden raakt, besluit hij Leonie uit te huwelijken aan Morgan Slade. Het huwelijk vindt tegen de zin van Leonie plaats en Morgan Slade verdwijnt op mysterieuze wijze met de bruidsschat.

Vanaf dat moment wordt Leonie’s leven beheerst door haat en wraakzucht. Ze is vastbesloten om Morgan Slade op te sporen en haar bruidsschat terug te winnen.

Na vijf jaar staat Morgan Slade plotseling voor haar neus, maar ontkent echter ooit met haar getrouwd te zijn geweest.

Ondanks haar haat gaat Leonie op het landgoed van haar wettige echtgenoot wonen, maar in de sterke armen van Morgan vecht zij tegen haar verlangen naar liefde. Bittere haat moet wijken voor vurige hartstocht en plotseling merkt ze dat haar lichaam niet meer aan haar wil gehoorzaamt!

Toch probeert zij, door een koele houding tegenover Morgan aan te nemen, te bewijzen dat slechts de gestolen bruidsschat de reden van haar verblijf op zijn landgoed is. Langzaam, komt de waarheid over hun ooit gesloten huwelijk naar boven. Zullen hun harten elkaar ooit vinden?

Slechts 2 resterend op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

416

Aantal verhalen

1

Oorspronkelijke titel (s)

Deceive not my heart

Extra informatie

Hardcover met papieren omslag

ISBN:

9068790226

SKU: Shirlee Busbee - De vurige fluistering van haar hart hr hardcover Categorieën , Tags , , , , , , ,

Misschien ook leuk