Drie heerlijke romans van de schrijfster Charlotte Lamb
Charlotte Lamb – Verzwegen vertrouwen (nr. 413)

Als Alex St. James haar ten huwelijk vraagt, wijst Deborah hem af. Ze weet immers dat hij niet van haar houdt, maar haar uitsluitend ziet als de vrouw die hij kost wat kost wil veroveren. Toch heeft ze er moeite mee hem op een afstand te houden. Niet alleen omdat ze als zijn secretaresse dagelijks in zijn nabijheid verkeert, doch ook omdat hij haar onweerstaanbaar aantrekt, ondanks het feit dat ze hem diep in haar hart minacht om zijn nogal lichtzinnige levenswandel.
Nee, dan geeft ze de voorkeur aan Robin, een man die haar het gevoel van rust en geborgenheid geeft waaraan ze zoveel behoefte heeft. Tijdens het weekend waarin haar verloving met Robin bekend zou worden gemaakt, valt er echter tussen haar en Alex iets voor dat haar relatie met Robin bedreigt en haar een heel andere kijk op haar eigen karakter en gevoelens geeft. En waardoor haar leven een verrassende wending zal nemen…

Charlotte Lamb – Strijd der hartstochten (nr. 419)

Het laatste wat Claire wenst, is dat Nick Waring weer in haar leven zal verschijnen: hij heeft haar teveel pijn gedaan in het verleden. Het toeval brengt hen echter opnieuw samen en Claire blijkt nog steeds dezelfde hartstochtelijke gevoelens voor hem te koesteren als voorheen. Deze gevoelens wil ze echter niet erkennen, want het probleem dat destijds tussen hen in stond, speelt hen nog steeds parten. Zou het niet beter zijn om Nick voorgoed uit haar leven te bannen en zich zo te wapenen tegen zijn fatale aantrekkingskracht?

Charlotte Lamb – Een man als geen ander (nr. 431)

Kate’s nieuwe baas, redacteur Eliot Holman, mag dan onweerstaanbaar zijn, bij Kate heeft hij weinig succes. Ook al is het duidelijk dat hij wél in haar is geïnteresseerd. Om haar koele en afwijzende houding tegenover mannen te verklaren, laat Kate iedereen geloven dat zij nog steeds treurt om haar overleden echtgenoot Toby. Niemand weet echter hoe uitgesproken wreed hij haar heeft behandeld. Na zijn dood heeft Kate gezworen zich nooit meer met een man in te laten, en het kost haar weinig moeite deze belofte gestand te doen. Ook al zet Eliot alles op alles om haar uit haar schulp te halen. Hij is immers een man als alle anderen… of niet soms?

1.50

Uitverkocht

Extra informatie

Boeknummer

413 – 419 – 431

Extra informatie

Drie romans, worden per drie verkocht. Niet los.

Aantal Boeken

3

Boek Stapeltje Charlotte Lamb romans (nr. 413, 419, 431) Categorie Tags , , , , , , ,