Driedelige Sexy romans serie Vrije(n) tijd
Joanne Rock – Grenzeloos lekker (nr. 141)

Deel 1

Haar redder in de nood bezorgt haar seksuele fantasieën…

Wapenexpert Graham Lawson moet zijn ogen uitwrijven wanneer hij tegenover een wulpse blondine staat in middeleeuwse uitdossing, en hij zich plotseling in de twaalfde eeuw blijkt te bevinden. Niet direct een alledaagse gebeurtenis. En ook al is ze negen eeuwen ouder dan hij, ze is sexier dan welke vrouw dan ook. Vooral als ze haar middeleeuwse gewaad aan de wilgen hangt…

Linnet Welborne is wanhopig. Ze móét ontsnappen aan haar kwelgeest, en aan haar kuisheidsgordel. Voor een politieman een klein kunstje om die open te krijgen. En als ze dan toch bevrijd is, dan wil ze ervan genieten ook!

Gelukkig denkt die razendknappe Graham er net zo over…

Julie Kistler – Schandelijk genieten (nr. 143)

Deel 2

Kate’s nieuwe baas, redacteur Eliot Holman, mag dan onweerstaanbaar zijn, bij Kate heeft hij weinig succes.

Ook al is het duidelijk dat hij wél in haar is geïnteresseerd. Om haar koele en afwijzende houding tegenover mannen te verklaren, laat Kate iedereen geloven dat zij nog steeds treurt om haar overleden echtgenoot Toby. Niemand weet echter hoe uitgesproken wreed hij haar heeft behandeld. Na zijn dood heeft Kate gezworen zich nooit meer met een man in te laten, en het kost haar weinig moeite deze belofte gestand te doen. Ook al zet Eliot alles op alles om haar uit haar schulp te halen.

Hij is immers een man als alle anderen… of niet soms?

Jennifer LaBrecque – Pure lust (nr. 145)

Deel 3

Alleen kijken was genoeg om haar verlangen te stillen, dacht ze…

No-nonsense vrouw Kate Wexford heeft slechts één obsessie: een woest aantrekkelijke Schot. Zijn lichaamskracht, zijn mannelijke uitstraling, zijn pure geur, dat alles maakt haar gek van verlangen. Alleen… hij is slechts een portret op een schilderij…

Maar één duwtje van die vreemde suppoost in het museum doet Kate in zijn bed belanden, in de Schotse Hooglanden van de achttiende eeuw: naakt! Pure lust heeft haar naar hem toe gedreven. De enige manier om weer terug te keren is het uitleven van die lust.

Daar neemt Darach MacTavish gelukkig ruimschoots de tijd voor…

2.00

Uitverkocht

Extra informatie

Boeknummer

141 – 143 – 145

Oorspronkelijke serie naam

Perfect Timing

Extra informatie

Complete driedelige serie, Drie romans, worden per drie verkocht. Niet los.

Aantal Boeken

3

Boek Stapeltje Sexy romans Vrije(n) tijd serie (nr. 141, 143, 145) Categorieën , Tags , , , , , , , , , , , , ,