Holt Sinclair is er vast van overtuigd dat alles in het leven z’n prijs heeft en dat hij alles met geld kan kopen.

Totdat hij een vrouw ontmoet, die voor geen enkele prijs te koop is. Adena West gaat naar hem toe om een zakelijke kwestie met hem te bespreken, maar plotseling raakt ze verstrikt in zijn web van arrogante hartstocht…

‘JE SMAAKT NAAR CHOCOLADE,’ FLUISTERT HIJ.

‘Lieveling,’ mompelt hij, terwijl hij met zijn tanden verleidelijk haar oorlelletje streelt, ’toen ik vanavond die deur binnenstapte, had ik een moord kunnen plegen. De gedachte dat een andere man je zelfs maar aanraakt, maakt me gek. Ik heb me nog nooit zo gevoeld.

Ik besef meer dan ooit dat ik je wil hebben…’

0.50

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal pagina's

155

Aantal verhalen

1

Nederlandse uitgave

1983

Oorspronkelijke titel (s)

Price of surrender

Oorspronkelijke uitgave

1983

Boeknummer

33

ISBN:

9034899675

Pseudoniem

Jayne Ann Krentz

Boek Stephanie James Intiem 33 Categorie Tags , , , , ,