Je bent hier:

Stephanie James – Een vlammende begeerte (nr. 13)

De mooie Lacey Seldon heeft het vaste voornemen om voor eens en voor altijd te breken met haar verleden.

Ze boekt een vakantie op een paradijselijk eilandje.
Daar ontmoet zij Holt Randolph, die een diepe indruk op haar maakt…

‘IK WIL JE NIETS LIEVER DAN KUSSEN!’

‘Hemel nog aan toe, ik wil zelfs veel meer dan dit’. Haar protest wordt gesmoord, omdat hij haar vol overgave kust. Dan probeert Lacey hem van zich af te duwen. ‘Lacey, stribbel nou niet tegen. Ik wil alleen maar voelen hoe heerlijk je bent. Ik wil elke centimeter van je ontdekken… Ik wil datje helemaal van mij wordt.’ Hij voelt hoe zij beeft en laat een triomfantelijk lachje horen.

‘Moest je zover van huis om dit te leren.. ?’

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

155

Aantal verhalen

1

Nederlandse uitgave

1983

Oorspronkelijke titel (s)

Velvet touch

Oorspronkelijke uitgave

1983

Boeknummer

13

ISBN:

903489987x

Pseudoniem

Jayne Ann Krentz

SKU: Stephanie James Intiem 13 Categorie: Tags , , , , ,