Je bent hier:

Susan Mallery – Een zomer lang (Intiem 2130)

Deel 9 van de serie Fool’s Gold
Gewoonweg gelukkig in Fool’s Gold… dat is wat de inwoners van het schilderachtige plaatsje in Californië willen. En alle ingrediënten daarvoor zijn aanwezig: de prachtige natuur, het prettige klimaat, de vriendelijke mensen… Er is echter één klein minpuntje: er wonen nogal weinig mannen.

Het komt Charlie wel goed uit dat er zo weinig mannen wonen in Fool’s Gold, want na een traumatische ervaring wil ze niets meer met ze te maken hebben.

Ze heeft een leuke baan, een huis, vriendinnen en… Tja, eerlijk gezegd mist ze de liefde best wel. Maar liefde vraagt om intimiteit, en daar is ze doodsbang voor. Ze is echter niet bang voor Clay Stryker – aardig, geestig en zo knap dat hij vast nooit zal vallen voor iemand als zij. Misschien kan hij haar over haar angst heen helpen. Clay is het zat dat iedereen hem alleen maar ziet als beroemd fotomodel. Dus verruilt hij de grote stad voor Fool’s Gold. Hij ontmoet Charlie en merkt al snel dat hij graag bij haar is – waarschijnlijk omdat zij niet meteen in zwijm valt door zijn uiterlijk.

Net als hij denkt dat hij eindelijk eens gewoon bevriend kan zijn met een vrouw, doet ze hem een onthutsend voorstel…

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

1

Nederlandse uitgave

2014

Oorspronkelijke titel (s)

All summer long

Oorspronkelijke uitgave

2012

Boeknummer

2130

Oorspronkelijke serie naam

A Fool's Gold Romance

Extra informatie

Deel 9, Extra dik

SKU: Susan Mallery - Een zomer lang (Intiem 2130) Categorie: Tags , , , , , , ,

Misschien ook leuk