Je bent hier:

Susan Mallery – Zomerse nachten (Intiem 2118)

Deel 8 van de serie Fool’s Gold
Gewoonweg gelukkig in Fool’s Gold… dat is wat de inwoners van het schilderachtige plaatsje in Californië willen. En alle ingrediënten daarvoor zijn aanwezig: de prachtige natuur, het prettige klimaat, de vriendelijke mensen… Er is echter één klein minpuntje: er wonen nogal weinig mannen.

Als paardenfluisteraar Shane Stryker na een dag hard werken een biertje gaat pakken in de plaatselijke bar, valt zijn mond open.

Er staat een roodharige dame op de bar te dansen! Hoewel hij zijn ogen niet van haar af kan houden, gaan alle alarmbellen in zijn hoofd rinkelen. Hij heeft immers al een keer de vergissing gemaakt voor zo’n soort verleidster te vallen – met rampzalige gevolgen. Dus neemt hij zich voor bij haar uit de buurt te blijven. Ook als hij erachter komt dat Annabelle helemaal geen mannenverslindster is maar een keurige bibliothecaresse. En dat ze om mensen aan het lezen te krijgen zelfs bereid is om een dans op een paard te doen voor de slotact van het Máa-zibfestival, het absolute hoogtepunt van het jaar in het stadje. En wie is de enige die haar daarmee kan, nee, móét helpen?

Juist, niemand anders dan Shane…

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

1

Nederlandse uitgave

2014

Oorspronkelijke titel (s)

Summer nights

Oorspronkelijke uitgave

2012

Boeknummer

2118

Oorspronkelijke serie naam

A Fool's Gold Romance

Extra informatie

Deel 8, Extra dik

SKU: Susan Mallery - Zomerse nachten (Intiem 2118) Categorie: Tags , , , , , , ,