Je bent hier:

Susan Wiggs – Een schaatsje van zilver | Nancy Warren – Kerstmis in de keuken | Jule McBride – Gezin als kerstcadeau (nr. 85)

Susan Wiggs – Een schaatsje van zilver

Sinds Tony Fiore haar jaren geleden op kerstavond liet zitten, verwacht Elaine St. James niet veel meer van de liefde. Omdat ze geen zin heeft om in haar eentje te gaan zitten kniezen, zorgt ze dat de kerstdagen volgepland zijn met party’s en dinertjes. Dan loopt ze onverwacht Tony tegen het lijf. Kan hij haar uitleggen waarom hij haar destijds in de steek liet?

Nancy Warren – Kerstmis in de keuken

Rond kerstmis werkt Marina Shields harder dan ooit. Wie het wil maken in de catering, moet het nu eenmaal van de feestdagen hebben. Ze heeft dan ook geen tijd om in te gaan op de avances van zakenman Clay Archer. Clay, die diep onder de indruk is van haar hapjes én van haar, is echter niet voor niets een succesvol zakenman. Vasthoudendheid is alles, weet hij!

Jule McBride – Gezin als kerstcadeau

Waarom Kim Winkler hun bloeiende affaire heeft beëindigd, weet Timothy Toye niet. Eén ding is zeker: hij legt zich er niet bij neer! Wanneer hij er uiteindelijk achter komt wat Kims geheim is, beseft hij dat hij twee vrouwenharten moet veroveren: dat van Kim én dat van haar dochtertje Kelsey. Zal het hem lukken, of brengt hij de feestdagen opnieuw alleen naast zijn kunstboom door?

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

318

Aantal verhalen

3

Boeknummer

85

Nederlandse uitgave

2007

Oorspronkelijke uitgave

2006

Oorspronkelijke titel (s)

The St. James affair – A catered affair – A Philadelphia affair