Je bent hier:

Topcollectie 2 Geschaakt door de sjeik | Dromen van de sjeik | Sjeik als bruidegom | Sterren boven de woestijn

Voor een echte sjeik, hoe rijk of machtig hij ook is, komen eer en trots op de eerste plaats. Maar achter die trots kan zinderende passie smeulen of een diep gevoel van verdriet, zoals Catherine, Leonora en Lucy ondervinden…

In Dromen van de sjeik (Lucy Monroe) kan de verlegen Catherine nauwelijks geloven dat ze niet slaapt wanneer de rijzige Hakim haar tot zijn bruid kiest. Tot ze ontdekt dat hun huwelijk een bezegeling van een eerder gesloten overeenkomst is. Spat haar droom van liefde nu alsnog uiteen?
Leonora heeft in Sjeik als bruidegom (Sophie Weston) net een bittere pil moeten slikken, wanneer ze met Amer op een liefdadigheidsbijeenkomst iets te diep in het glaasje kijkt en hem een uitdagend voorstel doet. Dat hij haar kost wat kost aan haar woord blijkt te willen houden, had ze nooit verwacht!
Het duizelt Lucy als ze in Sterren boven de woestijn (Liz Fielding) na een crash met haar jeep door sjeik Hanif wordt gered. In zijn paleis omringt hij haar met luxe en liefderijke zorg. Een tederheid die hij niet voor zijn moederloze dochtertje lijkt te bezitten. Is hij – net als zij – zo diep gekwetst in het verleden?

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

494

Aantal verhalen

3

Boeknummer

2

Nederlandse uitgave

2013

Oorspronkelijke titel (s)

The Sheikh's bartered bride – The Sheikh's bride – The Sheikh's guarded heart

Oorspronkelijke uitgave

2000, 2004, 2006