Je bent hier:

White Silk 19 Lisa Renee Jones – Flirten op het bal, Jennifer LaBrecque – Nieuwe kerst, nieuwe liefde

Lisa Renee Jones – Flirten op het bal

Een blonde pruik, een sexy jurkje, kersenrode lippenstift… Op een podium paraderen als Marilyn Monroe, met een decolleté tot aan haar middel, is echt helemaal niet Carons ding. Maar ja, het is voor een goed doel en ze hád tenslotte besloten om eens iets onverwachts te doen. En die schaamteloze flirt met miljonair Baxter Remington, een van de genodigden? En die zoen in zijn limo? Zonder die pruik had ze dat vast nooit gedurfd. Dan staat hij een paar dagen later weer voor haar neus.

Maar komt hij voor haar of voor Marilyn?

Jennifer LaBrecque – Nieuwe kerst, nieuwe liefde

Tijdens het familiekerstdiner twee jaar geleden viel Giselle Randolph als een blok voor Sam McKendrick. Jammer alleen dat hij destijds haar zwager was. Na twee jaar kniezen dat ze hem niet kan krijgen, heeft ze het helemaal gehad met dat getreur. De remedie ligt voor de hand: gewoon verliefd worden op een andere man. Dus komt het haar prima uit dat ze met kerst voor haar werk naar naar Sedona wordt gestuurd – een plek die magische krachten heet te bezitten.

Want als het daar niet lukt, dan lukt het nergens!

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

430

Aantal verhalen

2

Boeknummer

19

Nederlandse uitgave

2010

Oorspronkelijke titel (s)

Yule be mine – Santa baby

Oorspronkelijke uitgave

2008

SKU: White Silk 19 Lisa Renee Jones - Flirten op het bal, Jennifer LaBrecque - Nieuwe kerst, nieuwe liefde Categorie: Tags , , , , , , , ,

Misschien ook leuk