Je bent hier:

White Silk 32 Heather MacAllister – Voorzichtig uitpakken, Samantha Hunter – Met een strikje erom

TAGS: [product_tags]

Heather MacAllister – Voorzichtig uitpakken

Waarom Ty bij haar intrekt? Gewoon, omdat ze anders de hypotheek niet kan betalen. Of dat geen problemen oplevert? Nee joh, ze kent hem al zowat haar hele leven. En hij heeft een vriendin. Een heel knappe vriendin zelfs. Een tikje aanstellerig misschien. Niet dat dat haar iets aangaat. Leven en laten leven! Marlie heeft op alles een antwoord.

Behalve op: wanneer is Ty precies opgehouden dat vervelende buurjongetje te zijn… en is hij veranderd in zo’n ongelooflijk stuk?

Samantha Hunter – Met een strikje erom

Nog steeds wordt Abby knalrood als ze denkt aan die ene keer dat ze tijdens een feestje met haar toenmalige vriendje in de bosjes belandde – en het niet saaie Josh, maar hotter dan hot Reece Winston bleek te zijn. Nee, niet blozen. Ze is nu een grote meid, en dat ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden juist met Reece de kerst moet doorbrengen, geeft helemaal niks. Hij is het hele incident vast al vergeten.

Nou, dat had ze gedacht!

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

430

Aantal verhalen

2

Boeknummer

32

Nederlandse uitgave

2011

Oorspronkelijke titel (s)

A man for all seasons – I'll be yours for Christmas

Oorspronkelijke uitgave

2010

SKU: White Silk 32 Heather MacAllister - Voorzichtig uitpakken, Samantha Hunter - Met een strikje erom Categorie: Tags , , , , , , , ,